Els Fraeye

Reeds in mijn tienerjaren was ik geïntrigeerd door de mens en zijn gedrag. Wat bezielt een mens en wat bepaalt zijn persoonlijkheid?

Een academische opleiding in de humane wetenschappen paste niet in het maatschappelijk plaatje van mijn omgeving. Mijn verlangen om toch te werken met mensen bracht mij in de wereld van interieur design.

Als adviseur voor wooninrichtingen mocht ik in de veelvuldige contacten met klanten, een meerwaarde creëren door te zoeken naar hun innerlijke drijfveren. Die werden dan vertaald naar een leef- en woonomgeving op maat.

Desalniettemin vond ik na verloop van tijd geen volledige voldoening meer in mijn werk. Op een ontdekkingstocht naar “meer” en “dieper” volgde ik verschillende opleidingen en nam ik deel aan seminaries. Deze bereidden mij voor op het begeleiden van mensen, zowel in privésfeer als in hun professionele omgeving.

Intussen nam mijn carrière een nieuwe wending. De oprichting van What ELSe Coaching betekent een nieuwe uitdaging waarin mijn passie naar “de mens” een uitweg vindt.

Samen werken we aan een evenwicht in je leven

What Else

"Een stuk sterker en rustiger uit het ongedwongen gesprek met Els gekomen. Ze weet het probleem door enkele rake woorden en/of vragen of hints los te krijgen zodat jij de spanningen lost, erover kan praten en dan er verder aan kan werken."

Myriam - Gent

"Els houdt van mensen.  Dat voelde ik meteen en gaf vertrouwen. Ik wou wat dingen op een rijtje zetten. Ik ben intussen hersteld van een flinke burn-out. Maar af en toe voelde ik hoe oude gewoontes toch weer de kop op staken.

In twee gesprekken heeft zij door rake vragen en sterke feedback me echt wel handvatten gegeven waar ik veel aan heb. Bijvoorbeeld rond vasthouden en loslaten."

Nele - Antwerpen

"Els geef je de kans om je probleem te vertellen en luistert intensief naar U. Daar en boven heeft ze mij ook geweldige tips gegeven hoe ik mijn probleem kon aanpakken en zoekt ze naar een concrete oplossing zodanig dat ik niet bleef hangen in mijn probleemfase en mijn probleem kon loslaten."
K - Deurle